Reviews

Geef hier je bevindingen over je taxirit

Jelke Van Der Linden
Jelke Van Der Linden
2022-04-13
Super taxi! Komt afspraken na, is erg vriendelijk en is op de afgesproken tijd aanwezig! Zeker een aanrader !
Lotte huijbers
Lotte huijbers
2022-04-13
Al meerdere keren netjes veilig thuis afgezet! Super fijn!
Evi van Lent
Evi van Lent
2022-04-13
Super fijne taxi! Altijd goed geregeld en mooi op tijd.
Femke Sprangers
Femke Sprangers
2022-04-09
Leuk en betrouwbaar taxibedrijf! Komt altijd optijd en komt afspraken altijd na. Erg gezellig en aardig persoon. G oed R elaxed A aardig D eskundig J uist A anrader N auwkeurig Ik zou Gradjan Buss Taxi zeker bij iedereen aanraden!
Sam Keller
Sam Keller
2022-04-09
Altijd met veel plezier wekelijks met Gradjan naar mijn werklocatie. Altijd super gezellig in de auto, altijd vrolijk, optijd en komt zijn afspraken altijd na. Communiceren kan Gradjan goed en zakelijk is hij een echte ondernemer. Keep on going! En hopelijk nog een aantal mooie ritten samen. Andere mensen raad ik zeker aan om gebruik te maken van zijn goede diensten!
Liz van Lent
Liz van Lent
2022-03-13
Super fijne taxi! Hij belt van tevoren nog even hoelaat hij er precies is en is precies op tijd. Het was de bedoeling dat hij ons bij het station zou afzetten, maar hij was zo aardig om ons allemaal apart met fiets enal thuis af te zetten! Het was een gezellige rit!
Roy Janssen
Roy Janssen
2022-01-29
Top service, eerste keer en zeker niet de laatste keer. Komt afspraken na en zeer vriendelijk. Gaan we vaker gebruik van maken!!!!!
Freddy Van Hal
Freddy Van Hal
2022-01-15
Super goede service. Vooral een zeer nette , behulpzame chauffeuse. Duidelijke afspraken , netjes op tijd
Martijn Streijl
Martijn Streijl
2021-11-20
Super vriendelijke mensen, prima prijzen en top service!
Wietse Kraakman
Wietse Kraakman
2021-09-22
Ik schrijf niet snel een recensie over een taxirit, maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Met een groep naar een festival geweest. De twee busjes waren precies op tijd en flexibel in het aantal mensen. Tevens een hele schappelijke prijs en hele vriendelijke chauffeurs, zelfs als ze al een werkdag hebben gehad van 14 uur.
John Smits
John Smits
2022-05-18
aanbevolen
Middagje op pad met de taxi Onvergetelijk voor onze moeder Alles prima geregeld! Dankjewel Ursula!
Corry Broekhuizen
Corry Broekhuizen
2019-08-21
aanbevolen
Succes met je taxi bedrijf👍
Ruud Bink
Ruud Bink
2019-08-17
aanbevolen
Onze vlucht zou eigenlijk rond 23:00 aankomen in Düsseldorf, maar door vele uren vertragin en mis communicaties van onze luchtvaartmaatschappij kwamen we uiteindelijk pas om 5:00 aan op onze plek van bestemming. GRADJAN Bus en taxi was niet meer verplicht om ons op te halen aangezien we later dan 4:00 aankwamen op de afgesproken plaats. Echter heeft hij heel de nacht op ons gewacht om ons vervolgens met een glimlach gerust te stellen dat we vanavond toch thuis zouden komen. Na een hele fijne rit heeft hij ons allemaal veilig tot aan de deur afgezet. Al met al heeft de taxi rit het chagerijn van de vele uren vertraging nog verlicht. Persoonlijk zou ik deze taxi zeker aanraden

Neem contact op met ons!

U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken