✔ 24/7 beschikbaar      ✔ Hoge kwaliteit      ✔ Aantrekkelijke prijs      ✔ Stiptheid

Taxi in Oijen en omgeving

U bent op zoek naar een taxi die u van of naar Oijen brengt? Dan zorgen wij er voor dat we voor jou klaar staan. Gradjan Buss taxi staat 24/7 voor u klaar om u naar uw gewenste bestemming te brengen. Wij zijn bereikbaar doordeweeks, maar ook in het weekend. Wij bieden onze diensten aan tegen een scherpe prijs voor een hoge kwaliteit. Zo hebben we meerdere soorten vervoer zoals groepsvervoer, ziekenvervoer, zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en vervoer voor feesten.

U kunt ons telefonisch bereiken of via whatsapp 

Waar komen wij in de regio Oijen:

Gradjan Buss Taxi zorgt er voor dat u altijd vervoer hebt. Wij rijden lokaal in de regio Oijen onder andere in:

  • Megen
  • Haren
  • Teeffelen
  • Macharen

Onze mogelijkheden:

Als u meer wilt weten over de taxi mogelijkheden, neem dan hieronder contact met ons op of ga naar onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een taxi in de regio Oijen?
De prijs voor de taxirit is afhankelijk van het aantal kilometers en het aantal personen. We stemmen dit van te voren af, maar we zorgen er voor dat we altijd een scherp tarief hanteren tegen een hoge kwaliteit.
Op welke tijdstippen kan ik jullie bereiken?
Wij zijn 24/7 bereikbaar, zodat je op elk moment van de dag ons kan bereiken. Dit geldt zowel doordeweeks als in het weekend. Zo kan je op elk moment een taxi regelen.
In welke regio kan ik een taxi bestellen?
Gradjan Buss Taxi is landelijk inzetbaar. Het maakt dus niet uit of je lokaal een taxi nodig hebt of bijvoorbeeld vanaf Schiphol naar Oijen moet. Wij zorgen er voor dat we altijd stipt op tijd zijn.

Wat klanten over ons zeggen

Jelke Van Der Linden
Jelke Van Der Linden
2022-04-13
Super taxi! Komt afspraken na, is erg vriendelijk en is op de afgesproken tijd aanwezig! Zeker een aanrader !
Lotte huijbers
Lotte huijbers
2022-04-13
Al meerdere keren netjes veilig thuis afgezet! Super fijn!
Evi van Lent
Evi van Lent
2022-04-13
Super fijne taxi! Altijd goed geregeld en mooi op tijd.
Femke Sprangers
Femke Sprangers
2022-04-09
Leuk en betrouwbaar taxibedrijf! Komt altijd optijd en komt afspraken altijd na. Erg gezellig en aardig persoon. G oed R elaxed A aardig D eskundig J uist A anrader N auwkeurig Ik zou Gradjan Buss Taxi zeker bij iedereen aanraden!
Sam Keller
Sam Keller
2022-04-09
Altijd met veel plezier wekelijks met Gradjan naar mijn werklocatie. Altijd super gezellig in de auto, altijd vrolijk, optijd en komt zijn afspraken altijd na. Communiceren kan Gradjan goed en zakelijk is hij een echte ondernemer. Keep on going! En hopelijk nog een aantal mooie ritten samen. Andere mensen raad ik zeker aan om gebruik te maken van zijn goede diensten!
Liz van Lent
Liz van Lent
2022-03-13
Super fijne taxi! Hij belt van tevoren nog even hoelaat hij er precies is en is precies op tijd. Het was de bedoeling dat hij ons bij het station zou afzetten, maar hij was zo aardig om ons allemaal apart met fiets enal thuis af te zetten! Het was een gezellige rit!
Roy Janssen
Roy Janssen
2022-01-29
Top service, eerste keer en zeker niet de laatste keer. Komt afspraken na en zeer vriendelijk. Gaan we vaker gebruik van maken!!!!!
Freddy Van Hal
Freddy Van Hal
2022-01-15
Super goede service. Vooral een zeer nette , behulpzame chauffeuse. Duidelijke afspraken , netjes op tijd
Martijn Streijl
Martijn Streijl
2021-11-20
Super vriendelijke mensen, prima prijzen en top service!
Wietse Kraakman
Wietse Kraakman
2021-09-22
Ik schrijf niet snel een recensie over een taxirit, maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Met een groep naar een festival geweest. De twee busjes waren precies op tijd en flexibel in het aantal mensen. Tevens een hele schappelijke prijs en hele vriendelijke chauffeurs, zelfs als ze al een werkdag hebben gehad van 14 uur.

Neem contact op met ons!

U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken