Taxi in Geffen en omgeving

Bent u op zoek naar een taxi in de regio Geffen? Kies dan voor onze taxi diensten! Wij laten u niet in de kou staan, zowel overdag als in de nacht brengen we u naar uw gewenste bestemming. Voor een betaalbare, vooraf afgesproken prijs helpen we u graag op weg. We hebben ruimte voor maximaal 8 personen in onze luxe bus. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten hebben we de juiste oplossing, comfortabel naar bestemming met altijd vriendelijke chauffeurs.

✔ Vaste prijzen     ✔ 24/7 beschikbaar      ✔ Comfortabel      ✔ Stiptheid

Taxivervoer

Wilt u meer weten of onze verschillende mogelijkheden? Klik op de onderstaande links voor meer informatie of neem contact op. Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:

Leonne Sluyter
Leonne Sluyter
2023-08-18
Een super bedrijf ook zeker kwa prijs Al meerdere keren ons naar Keulen Dusseldof en Amsterdam gebracht en opgehaald met groep van 5 en meer personen
Maud Habraken
Maud Habraken
2023-08-03
Gradjan is op tijd en maakt duidelijke afspraken over hoe of wat. Hij maakt een gezellig praatje en rijdt goed door, maar wel veilig! Hij zet zelfs iedereen thuis af als je wilt. Goede prijs voor een retourtje naar Schiphol!
Niels Van Oorschot
Niels Van Oorschot
2023-07-24
Heel net taxi bedrijf. Goed contact altijd optijd en gezellig
Sander Van Tuijl
Sander Van Tuijl
2023-07-24
Super service, op tijd en flexibel
Jessie Van Der Lee
Jessie Van Der Lee
2023-07-21
Super chauffeur! Goede communicatie en komt zijn afspraken na 🙂
Noa Schimmel
Noa Schimmel
2023-07-21
Betrouwbare taxi, snelle communicatie en goede service. Top!

Luchthavenvervoer Geffen

Ook voor vervoer naar het vliegveld zorgen wij dat je comfortabel en snel van A naar B wordt gebracht. Zo kan je zorgeloos op vakantie zonder gedoe met het parkeren. Met onze bas kunnen we ook groepen of families wegbrengen. Wij zitten gevestigd in Maren-Kessel waardoor we snel in Geffen kunnen zijn.

Onze mogelijkheden:

Als u een taxirit wilt reserveren neem dan hieronder contact met ons op of ga naar onze contactpagina.

Neem contact op met ons!

U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken