Taxi in Lith en omstreken

Bent u op zoek naar een taxi in de regio Lith? Bij Gradjan Buss taxi ben je aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste bestemming te brengen, overdag maar zowel in de nacht. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goed vervoer voor een betaalbare vast afgesproken prijs. We hebben ruimte voor maximaal 8 personen in onze luxe bus. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten hebben we de juiste oplossing, comfortabel naar bestemming met altijd vriendelijke chauffeurs.

βœ” Vaste prijzen        βœ” 24/7 beschikbaar        βœ” Comfortabel        βœ” Stiptheid

Met taxi uit Lith comfortabel naar je bestemming

Als dynamisch taxibedrijf zorgen we met ons professionele team voor vervoer op maat. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in ziekenvervoerzakelijk vervoerluchthaven taxi vervoer, maar ook vervoer voor feesten. Of het nu gaat om korte of lange ritten, wij ritten voor een schappelijk tarief in heel Nederland of naar een van onze buurlanden. Dus waar je ook bent in de omgeving van Brabant, bij Gradjan Buss Taxi brengen we je snel naar je locatie. Je kan 24/7 gebruik maken van onze Whatsapp service, maar telefonisch kan je ons ook altijd bereiken voor reserveringen of vragen. Zo kan je je rit makkelijk vooraf reserveren en een prijs afspreken.

Leonne Sluyter
Leonne Sluyter
2023-08-18
Een super bedrijf ook zeker kwa prijs Al meerdere keren ons naar Keulen Dusseldof en Amsterdam gebracht en opgehaald met groep van 5 en meer personen
Maud Habraken
Maud Habraken
2023-08-03
Gradjan is op tijd en maakt duidelijke afspraken over hoe of wat. Hij maakt een gezellig praatje en rijdt goed door, maar wel veilig! Hij zet zelfs iedereen thuis af als je wilt. Goede prijs voor een retourtje naar Schiphol!
Niels Van Oorschot
Niels Van Oorschot
2023-07-24
Heel net taxi bedrijf. Goed contact altijd optijd en gezellig
Sander Van Tuijl
Sander Van Tuijl
2023-07-24
Super service, op tijd en flexibel
Jessie Van Der Lee
Jessie Van Der Lee
2023-07-21
Super chauffeur! Goede communicatie en komt zijn afspraken na πŸ™‚
Noa Schimmel
Noa Schimmel
2023-07-21
Betrouwbare taxi, snelle communicatie en goede service. Top!

Betrouwbaar & Optijd

Gradjan Buss Taxi zorgt ervoor dat je comfortabel van A naar B wordt gebracht. Wij zijn onder andere te vinden in de regio Lith en omliggende gebieden:

  • Maren-Kessel
  • Lithoijen
  • Oijen
  • Megen
  • Macharen

TX-Keurmerk

Natuurlijk zijn wij als betrouwbare taxi ook aangesloten bij het TX-Keurmerk. TX-keurmerk taxi’s worden jaarlijks gecontroleerd, zodat ze altijd klantgericht zijn en kwalitatief goede dienstverlening uitoefenen.

Neem contact op met ons!

U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken