Taxi in Lith en omstreken

Bent u op zoek naar een taxi in de regio Lith? Bij Gradjan Buss taxi ben je aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste bestemming te brengen, overdag maar zowel in de nacht. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief goed vervoer voor een betaalbare vast afgesproken prijs. We hebben ruimte voor maximaal 8 personen in onze luxe bus. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten hebben we de juiste oplossing, comfortabel naar bestemming met altijd vriendelijke chauffeurs.

✔ Vaste prijzen        ✔ 24/7 beschikbaar        ✔ Comfortabel        ✔ Stiptheid

Met taxi uit Lith comfortabel naar je bestemming

Als dynamisch taxibedrijf zorgen we met ons professionele team voor vervoer op maat. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in ziekenvervoerzakelijk vervoerluchthaven taxi vervoer, maar ook vervoer voor feesten. Of het nu gaat om korte of lange ritten, wij ritten voor een schappelijk tarief in heel Nederland of naar een van onze buurlanden. Dus waar je ook bent in de omgeving van Brabant, bij Gradjan Buss Taxi brengen we je snel naar je locatie. Je kan 24/7 gebruik maken van onze Whatsapp service, maar telefonisch kan je ons ook altijd bereiken voor reserveringen of vragen. Zo kan je je rit makkelijk vooraf reserveren en een prijs afspreken.

Jelke Van Der Linden
Jelke Van Der Linden
2022-04-13
Super taxi! Komt afspraken na, is erg vriendelijk en is op de afgesproken tijd aanwezig! Zeker een aanrader !
Lotte huijbers
Lotte huijbers
2022-04-13
Al meerdere keren netjes veilig thuis afgezet! Super fijn!
Evi van Lent
Evi van Lent
2022-04-13
Super fijne taxi! Altijd goed geregeld en mooi op tijd.
Femke Sprangers
Femke Sprangers
2022-04-09
Leuk en betrouwbaar taxibedrijf! Komt altijd optijd en komt afspraken altijd na. Erg gezellig en aardig persoon. G oed R elaxed A aardig D eskundig J uist A anrader N auwkeurig Ik zou Gradjan Buss Taxi zeker bij iedereen aanraden!
Sam Keller
Sam Keller
2022-04-09
Altijd met veel plezier wekelijks met Gradjan naar mijn werklocatie. Altijd super gezellig in de auto, altijd vrolijk, optijd en komt zijn afspraken altijd na. Communiceren kan Gradjan goed en zakelijk is hij een echte ondernemer. Keep on going! En hopelijk nog een aantal mooie ritten samen. Andere mensen raad ik zeker aan om gebruik te maken van zijn goede diensten!
Liz van Lent
Liz van Lent
2022-03-13
Super fijne taxi! Hij belt van tevoren nog even hoelaat hij er precies is en is precies op tijd. Het was de bedoeling dat hij ons bij het station zou afzetten, maar hij was zo aardig om ons allemaal apart met fiets enal thuis af te zetten! Het was een gezellige rit!
Roy Janssen
Roy Janssen
2022-01-29
Top service, eerste keer en zeker niet de laatste keer. Komt afspraken na en zeer vriendelijk. Gaan we vaker gebruik van maken!!!!!
Freddy Van Hal
Freddy Van Hal
2022-01-15
Super goede service. Vooral een zeer nette , behulpzame chauffeuse. Duidelijke afspraken , netjes op tijd
Martijn Streijl
Martijn Streijl
2021-11-20
Super vriendelijke mensen, prima prijzen en top service!
Wietse Kraakman
Wietse Kraakman
2021-09-22
Ik schrijf niet snel een recensie over een taxirit, maar voor dit bedrijf maak ik een uitzondering. Met een groep naar een festival geweest. De twee busjes waren precies op tijd en flexibel in het aantal mensen. Tevens een hele schappelijke prijs en hele vriendelijke chauffeurs, zelfs als ze al een werkdag hebben gehad van 14 uur.

Betrouwbaar & Optijd

Gradjan Buss Taxi zorgt ervoor dat je comfortabel van A naar B wordt gebracht. Wij zijn onder andere te vinden in de regio Lith en omliggende gebieden:

  • Maren-Kessel
  • Lithoijen
  • Oijen
  • Megen
  • Macharen

TX-Keurmerk

Natuurlijk zijn wij als betrouwbare taxi ook aangesloten bij het TX-Keurmerk. TX-keurmerk taxi’s worden jaarlijks gecontroleerd, zodat ze altijd klantgericht zijn en kwalitatief goede dienstverlening uitoefenen.

Neem contact op met ons!

U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken